• Fysiotherapie

    Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Fysio Forta

Wanneer fysiotherapie?

De fysiotherapeut richt zich op het bewegend functioneren van het lichaam. Dit omvat alles van het verlichten van pijn tot het verbeteren van bewegingsmogelijkheden en het bevorderen van de algehele gezondheid. Bij Fysio Forta bieden we gespecialiseerde zorg en persoonlijke aandacht. Met een focus op het behandelen van etalagebenen, COPD , corona en myofasciale triggerpoints bied ik ook een breed scala aan algemene fysiotherapiediensten aan, waaronder dry needling, sport- en fitnessklachten, nek- en rugklachten, schouder- en knieklachten, heupklachten, artrose klachten en overbelastingsblessures.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Screening:
Voordat we aan de behandeling beginnen, voeren we een grondige screening uit om een duidelijk beeld te krijgen of de klachten fysiotherapeutisch behandelbaar zijn.

Intakegesprek:
Elke behandeling begint met een diepgaand intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid uw klachten, doelen en verwachtingen. We hechten veel waarde aan uw input en streven naar een gezamenlijke besluitvorming bij het opstellen van het behandelplan.

Lichamelijk onderzoek:
Na het intakegesprek volgt een uitgebreid lichamelijk onderzoek. We voeren verschillende tests en evaluaties uit om een nauwkeurige diagnose te stellen en een goed begrip te krijgen van uw fysieke functioneren.

Behandelplan:
Op basis van de verkregen informatie ontwikkelen we een gepersonaliseerd behandelplan dat specifiek is afgestemd op uw behoeften en doelen. We nemen de tijd om dit plan uitvoerig met u te bespreken en streven ernaar dat u zich volledig betrokken voelt bij het proces van besluitvorming.

Vergoeding

Fysiotherapie zit gedeeltelijk in het basispakket van de zorgverzekering. De vergoeding is afhankelijk van uw leeftijd en de reden van behandeling. Voor jongeren tot 18 jaar worden maximaal de eerste 9 behandelingen vergoed, met mogelijkheid tot 9 extra behandelingen bij onvoldoende resultaat. Jongeren met bepaalde chronische aandoeningen kunnen alle behandelingen vergoed krijgen. Voor volwassenen geldt vergoeding vanaf de 21e behandeling bij een chronische aandoening. U kunt zich aanvullend verzekeren voor behandelingen die niet in de basisverzekering zitten.

Gesuperviseerde oefentherapie, onder toezicht van een therapeut, valt binnen de basisverzekering voor specifieke aandoeningen zoals artrose aan de heup- en kniegewrichten (maximaal 12 behandelingen) en bij claudicatio intermittens (etalagebenen) (maximaal 37 behandelingen), Bij COPD is het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt afhankelijk van de ernst van de COPD.
 
Stacks Image 2066

Contact en aanwezigheid

Neem telefonisch contact met ons op via 06-39823607 of stuur een e-mail naar info@fysioforta.nl voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over onze diensten.

Openingstijden:
Maandag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 08:00 - 18:00 uur
Donderdag: 08:00 - 21:00 uur

Op deze tijden is Fysio Forta telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een mail of WhatsApp bericht sturen naar info@fysioforta.nl of 06-39823607. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie op uw bericht.

ADRES

Paramedisch Centrum Beethoven
Beethovenhof 3A
4536 AE Terneuzen

TELEFOON

T 0115-622655

SOCIAL MEDIA

Gerealiseerd met Webcompact van Laveto.