• Reumatische aandoeningen

    Reumatische aandoeningen

Het hebben van een reumatische aandoening, zoals reumatoïde artritis, artrose, hypermobiliteit en fibromyalgie, kan uw dagelijks leven negatief beïnvloeden waardoor u zult merken dat u uw leven niet meer kan leiden zoals u zou willen. De therapeuten binnen PMC Beethoven staan voor u klaar met uitleg, ondersteuning, begeleiding & praktische adviezen op het gebied van bewegen, hand- en polsklachten, persoonlijke verzorging, huishouden, hobby, sport, werk, relaties en sociale contacten.

Behandeling in Paramedisch Centrum Beethoven

Binnen ons centrum hebben we een samenwerkingsverband voor mensen met reumatische aandoeningen die doorverwezen zijn door een medisch specialist of huisarts. Wanneer u bent doorverwezen door het revalidatiecentrum, stopt de zorg (voorlopig) daar en gaat u verder in een traject dat wordt aangeboden vanuit de eerste lijn.

Afhankelijk van uw vraag en mogelijkheden wordt u doorverwezen naar een of meerdere partners in het samenwerkingsverband:
  • Ergotherapie Terneuzen
  • Oefentherapie Zeeuws Vlaanderen
  • Premiumzorg de Kreek

Deze zorgverleners hebben de handen ineen geslagen om u een variatie aan zorg te kunnen bieden gericht op het leren omgaan met chronische pijnklachten.

Contact

Wilt u meer weten over ons behandelteam of een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

ADRES

Paramedisch Centrum Beethoven
Beethovenhof 3A
4536 AE Terneuzen

TELEFOON

T 0115-622655

SOCIAL MEDIA

Powered by Webcompact.nl