• Herstel na Corona

    Herstel na Corona

Steeds meer mensen hebben te maken met langdurige klachten na Covid19, zoals vermoeidheid, kortademigheid en conditieverlies, maar ook hoofdpijn, spierpijn, reuk -en smaakverlies en/of psychosociale klachten. Lukt het u niet om na weken de draad van het leven weer helemaal op te pakken, dan is herstelzorg van belang.

Behandeling in Paramedisch Centrum Beethoven

In ons centrum zijn de verschillende behandelaren gewend om samen te werken. Welke behandelaren betrokken zijn bij de behandeling is afhankelijk van uw hulpvraag, klachten en belastbaarheid. Goed overleg hierover met u (en uw mantelzorger) is een belangrijke voorwaarde voor een goed herstel.

Afhankelijk van uw vraag en mogelijkheden wordt u doorverwezen naar een of meerdere partners in het samenwerkingsverband:
  • Ergotherapie Terneuzen
  • Oefentherapie Zeeuws Vlaanderen
  • Premiumzorg de Kreek

Vergoeding

De behandeling in het kader van herstelzorg door de behandelaren wordt vergoed vanuit de basisverzekering mits voldaan wordt aan enkele voorwaarden. Een verwijzing door huisarts of medisch specialist is hierbij vereist. De voorwaarden veranderen op dit moment nog regelmatig door ervaringen uit de praktijk. Uw behandelaar kan u meer vertellen over de voorwaarden die voor u van toepassing zijn.

Contact

Wilt u meer weten over ons behandelteam of een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

ADRES

Paramedisch Centrum Beethoven
Beethovenhof 3A
4536 AE Terneuzen

TELEFOON

T 0115-622655

SOCIAL MEDIA

Powered by Webcompact.nl